Országosan elismert előadók, innovatív megoldások, hasznos tippek várják BÉRSZÁMFEJTÉS, ÜGYVITEL, KÖNYVELÉS témában.

 Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy pár kattintással, azonnal hozzájusson az Ön számára fontos ismerethez. Itt minden online, nem szükséges előre egyeztetnie, időpontra várnia, válassza ki melyik téma érdekli, kattintson és élvezze az előadást.

Bér

Könyvelés tematikus előadások, videók

Videótárunkban kiemelten foglalkozunk a könyvelő termékcsaládunk programjaival, legyenek azok egyszerű könyvelő szoftverek, vagy éppen összetett csomagok. Mindezt úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes anyagot, videóink segítséget nyújtanak kezdő felhasználóknak, de a több évtizede Kulcs-Soft programot használók is találnak benne újdonságot. Szakértő kollégáink követik a jogszabályokat, ha nagyobb változás van, itt biztosan bemutatjuk őket.

Bérszámfejtés tematikus előadások, videók

Videótárunk segítségével elsajátíthatja a Kulcs-Soft bérszámfejtő programjainak a működését, megismerheti a legújabb frissítéseket, programfunkciókat. Ezenkívül bemutatjuk az aktuális jogszabályi változtatásokat, ezek lekövetését, illetve választ adunk a bérszámfejtést illető leggyakrabban felmerülő kérdésekre is.

Számlázás és készletkezelés tematikus előadások, videók

Számlázó programjainkat több 10.000 ügyfelünk használja, ügyfélszolgálaton dolgozó kollégáink átlagosan 150-nél is több telefonhívást szolgálnak ki egy nap. Ha egy cég ismeri az általános és aktuális kérdéseket a számlázással és készletkezeléssel kapcsolatban, azok mi vagyunk. Videóinkon keresztül megismerheti a programjaink használatát, de ne feledkezzen el a NAV-változtatásokról sem, amelyek egészen biztosan érintik Önt, ha számlázó szoftvert használ.

Telefonszám: +36 1 336 5300

E-mail címünk: onlineakademia@kulcs-soft.hu

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!